Premium üyelik

Premium üyeliğim sona erdiğinde ne olur?

Premium üyeliğiniz sona erdiğinde profil statünüz standart üyeliğe düşer ve aktif kalır, ancak mesajlarınıza erişiminiz iptal olur. Bu yüzden saklamak istediğiniz yazışmalarınızı arşivlemenizi tavsiye ederiz.

Standart üyeliğinizi sonlandırmak ya da profilinizi görünmez hale getirmek için "Profil" menüsünde "Üyelik Ayarlarım" linkini tıklayın. Önce "Üyelik Ayarlarınız" sekmesini, daha sonra da "Profil statünüz" bölümündeki "düzenle" butonu tıklayarak profilinizi silebilir veya görünmez hale getirebilirsiniz.

Bu bilgi size yararlı oldu mu?

Aradığınız cevabı bulamadıysanız müşteri hizmetlerimizle irtibata geçebilirsiniz.

 
yukarı