Fotoğrafınızın tüm Premium üyeler tarafından görüntülenebilmesini ister misiniz?

Fotoğrafınızın tüm Premium üyeler tarafından görüntülenebilmesini ister misiniz?

eÇift profilinize yüklediğiniz fotoğraflarınızın isterseniz sadece sizin belirlediğiniz üyeler tarafından görüntülenmesine izin verin isterseniz de fotoğraflarınızı tüm Premium üyelerle paylaşın.

Profil fotoğrafı eklemek veya değişiklik yapmak için eÇift sayfasına giriş yaptıktan sonra "Profilim" üzerinden "Fotoğraflar" bölümüne ulaşabilirsiniz. Yüklediğiniz fotoğrafınızın altındaki bölümde ise "Fotoğrafınızı kimlerin görebileceğine karar verin" başlığını bulacaksınız. "Fotoğrafımı kimin görebileceğine kendim karar vermek istiyorum" diyorsanız, bu butonu tıkladıktan sonra değişiklikleri kaydetmeniz yeterlidir. "Tüm eÇift Premium üyeleri fotoğrafımı görebilir" opsiyonunu seçtiğinizde ise fotoğrafınız tüm Premium üyeler tarafından görüntülenebilecektir. Tabii ki dilediğiniz zaman bu ayarları değiştirebilir veya fotoğraf görüntüleme iznini iptal edebilirsiniz.

Paylaş:
FriendFeed'de Paylaş

Diğer Makaleler

Mesajlarınızı göndermeden kaydedebileceğinizi biliyor muydunuz?

Aldığınız bir tanışma talebine veya mesaja cevap yazdıktan sonra bu mesajı henüz gönderip göndermeme konusunda tereddüt ediyorsanız mesajı silmeye veya daha sonra tekrar yazmaya gerek kalmadan "Taslaklar" bölümüne kaydedebilirsiniz. devamı

eÇift'te üye arama

eÇift'te size karakter özellikleriniz açısından yüksek uyumluluk gösterdiğiniz üyeler önerilir. devamı

eÇift'te başka üyelerle tanışmanın yolları

Beğendiğiniz bir üyeyle iletişim kurmak için bu üyeye mesaj, ısınma turu daveti veya gülümseme gönderebilirsiniz. devamı

 
yukarı